Autentificare
Abonare newsletter
Vezi cosul de cumparaturi
 
 

Trendy, moderna sau clasica

Stim cu toate ca personalitatea este cheia succesului in societatea moderna. De la haine, la pantofi si accesorii, femeile adora sa fie unice si frumoase. Un colier elegant, o bratara moderna sau un inel cu elemente swarovski nu sunt simple obiecte de podoaba. Ele iti scot in evidenta personalitatea, temperamentul si stilul.

 

Trendy

Femeia trendy este o extrovertita deschizatoare de drumuri. Stilata, increzatoare si deschisa,
ea va purta mereu bijuterii care atrag atentia si va avea grija sa faca in asa fel incat ceilalti
sa isi doreasca sa fie ca ea. Daca te recunosti in acest tip, sau vrei sa ii cumperi unei astfel
de femei o bijuterie uita de colectia curenta sau cea din sezonul trecut si cauta ceva original,
atragator si unic.

 
  Femeia fashionista este increzatoare si mereu la curent cu ce este nou. Ea va purta mereu ultimele bijuterii lansate pe catwalk. Bijuteriile potrivite pentru acest tip sunt evident in toate revistele si le poarta toata lumea. Fashionista
 Cameleon  Femeia cameleon- mai putin evidenta decat fashionista, aceasta alege ce sa poarte in functie de ocazie si mixeaza diferite stiluri pentru a se potrivi cu tinutele si stilul ei. Daca esti acest tip alege ceva stralucitor pentru o tinuta de seara, ceva simplu si practic pentru zi si bijuterii colorate vara.  
   Femeia conservatoare  este cea care tine la traditie si la stilul clasic. Ea nu se va lua dupa ultimele trend-uri din moda si va prefera calitatea si nu cantitatea. Spre deosebire de fashionista, aceasta are o colectie mica de bijuterii scumpe si prefera bijuteriile cu aur, argint sau perle.  Conservatoare
 Baietoaica  

Baietoaica – este foarte putin probabil sa poarte bijuterii, este amuzanta, comoda si sportiva. Nu acorda foarte mult timp tinutei preferand stilul comod si practic si chiar daca se aranjeaza pentru petreceri nu va exagera niciodata. Colierele practice, bratarile si cerceii sunt cele mai potrivite pentru acest tip de femeie.

 
   

Romantica- cu un farmec feminin aparte este naturala si prietenoasa. Are un stil propriu la care adera mereu. Aceasta femeie va purta coliere lungi sau pe langa gat, inimioare si fluturasi.

 Romantica
     

 

  

 

 

 

| | | | |