Ravisant este într-o dezvoltare continuă pentru a-ți aduce noi modele și noi motive de bucurie. Site-ul este in curs de updatare, deci daca întâmpini erori sau dificultăți la plasarea unei comenzi sau la realizarea contului, te rog să mă contactezi la numarul 0721 323 769 sau pe email ramona.samoila@ymail.com. Mulțumesc !

Colier argint cristale perle swarovski mireasa

Colier argint cristale perle swarovski mireasa

138.00 lei
Cod produs : 615
Categorie : Coliere
Share :

Este un colier ce va ramane tot timpul in moda, datorita combinatiei unice a cristalelor swarovski cu perle swarovski. Colierul este realizat din biconice de 3 mm si perle de 9 mm. Se poate purta doar colierul sau tot setul, atat in timpul zilei cat si seara, perlele fiind potrivite pentru orice tip de tinuta. Lungimea standard a colierului este de 48 cm.
 
In functie de preferintele dvs, lungimea colierului poate fi ajustata cu lant din argint .925 sau perle si cristale. Pentru primii 5 cm de lant, cu o perla sau cu un cristal asortat in capat, nu exista nici un cost suplimentar.
 
Toate personalizarile, pe care doriti sa le aduceti la modelul actual, pot fi mentionate in casuta cu numele Alte detalii la comanda.

Personalizare produs :
Cristale Swarovski
Perle Swarovski
Alte detalii la comanda:
Cantitate :


free shipping
Transport Gratuit

Oferim transport gratuit la toate comenzile de peste 200 lei

fast delivery
Transport Rapid

Intotdeauna livram rapid in Bucuresti si in tara!

24/7 Support
24/7 Suport Online

Oferim suport clientilor nostri in maxim 24 de ore!