Transport gratuit la toate comenzile de peste 300 lei

Livrare si retur

Pentru a putea lansa comenzi este necesar sa fiti autentificati pe site si, in consecinta, sa fiti inregistrati. Apasati pe butonul Contul meu din partea dreapta sus. Aici fie creati un cont nou, selectand creeaza cont nou, fie va autentificati cu numele de utilizator si parola personala.

Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul Comanda. Dupa introducerea primului produs, cosul de cumparaturi (situat in partea de sus, dreapta) se va albi. Puteti verifica in orice moment produsele alese si pretul total (exceptand costul de transport), apasand pe butonul cosului de cumparaturi.

La sfarsit, pentru a putea trimite comanda, fie apasati butonul Finalizez comanda (aflat imediat sub butonul Comanda), fie mergeti in cosul de cumparaturi, dupa care selectati vreau sa finalizez comanda.

Atentie! pentru a putea trece la pasul urmator trebuie sa fiti autentificat.

Urmatorul pas necesita selectarea adresei de expeditie. Daca nu am introdusa o adresa de expeditie, voi fi redirectionat catre pagina de utilizator, unde o pot completa (vezi aici cum). In cazul in care doresc introducerea unei adrese suplimentare, va trebui sa mergeti in pagina de utilizator (apasand pe butonul cu numele userului dvs aflat in partea stanga, sus), unde veti selecta adauga adresa de livrare)

Dupa selectarea adresei de livrare, trebuie sa selectati modalitatea de expediere (in functie de tipul de plata dorit).

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul Finalizeaza comanda, dar nu inainte de a citi si accepta termenii si conditiile de utilizare a Magazinului On Line Ravisant.

Atentie! Verificati inca o data lista de produse inainte de a finaliza comanda!Modalitati de plata:

- prin ordin de plata (transfer bancar) in contul nostru: Banca: ING Office Constantin Brancoveanu; IBAN: RO06INGB0000999901777940

ramburs, la primirea coletului prin curier rapid sau Posta Romana.Modalitati de expediere:

Livrarea produselor se va face in minim 24 de ore si se poate face prin curier rapid (Nemo, Fan Courier ), costul fiind, pentru Bucuresti, 15 Ron pentru platile prin transfer bancar si 18 Ron pentru plata ramburs. Pentru livrarile in tara, costul este de 25 Ron pentru platile prin transfer bancar si 33 Ron pentru plata ramburs. Atentie! In cazul localitatilor in care curierul rapid nu are puncte de lucru se vor adauga costuri suplimentare de 0,75 ron/km.

Livrarea se mai poate face si cu Posta Romana la pretul de 10 Ron, indiferent de localitate.

Bijuterii Argint Handmade |
Bucuresti | Romania | 40721323769 | office@ravisant.ro
Ravisant - Because you are beautiful